Duff ser fram til City-kampen

Midtstopper Duff gleder seg til gjenforeningen med tidligere Clarets-spillere Wade Elliott og Steve Caldwell, men forteller samtidig at vennskap legges til side i 90 minutter og ønsket om tre poeng står sterkere. 

Både Elliott og Caldwell var med å heve pokalen på Wembley som brakte the Clarets til Premier League og begge lag drømmer om det samme: nytt opprykk. Til tross for dårlige tider, forteller Duff at den eneste måten å komme seg ut av trenden er å se fremover.

Foto: BurnleyFC.com

Laget har endret seg mye og gått fremover siden da. Det var gode tider, men det er et helt annerledes nå, sa Duff. Wade var kollegaen min i rundt fire år, han er en god kar og en god venn, det samme med Steve Caldwell som var en av mine beste venner – det var meg, Blakey, Stevie Jordan og han, det var vår egen lille gruppe, vi holdt alltid sammen. De er antageligvis to av mine beste venner i løpet av de siste fire-fem år, jeg ser fram til å se dem begge, men jeg kommer til å nyte å håndhilse dem etter å ha tatt poengene fra dem. 

Det er ingen vits å synes synd på oss selv, vi må børste tapet av oss og prøve igjen. Vi må se på positivene fra lørdagens kamp og det var antageligvis en av de bedre kampene vi spilte på lenge. Vi har to vanskelige bortekamper, men klarer vi å tenke positivt, litt flaks og litt mer kliniske foran mål kan vi komme ut derfra med et godt resultat.

Jeg tror ikke det er så enkelt som å se på tabellen, vi må tro på det vi gjør og det ville enkelt for enhver manager som kom inn som sa: «greit, jeg har fått nok og kommer til å endre på mye». Men det er ikke slik sjefen er, han forteller oss at han har tro på laget og det er opp til oss å endre det, det er ikke et tilfelle hvor vi blir overkjørt hver uke – det er heller ikke glitter og glamour. Hvis vi trives med måten vi spiller på fra nå til slutten av sesongen vil alt ordne seg, avsluttet Duff.