Dyche: – Bittert

Sjefen innrømmer at det var bittert å se the Clarets gi fra seg ledelsen og tre poeng på overtid av tilleggsminuttene mot Wolverhampton.

The Clarets måtte tidvis stå imot sterk motstand på Molineux og i sluttminuttene fikk de en straffe imot, noe Raul Jimenez utnyttet til det fulle. Ashley Barnes sendte Burnley i føringen og det kunne raskt ha blitt både to og tre måls ledelse til pause, men slik ble det ikke.

Foto: BurnleyFC.com

Noen ganger blir man litt fortumlet fordi man er så nære tre poeng. Det var bittert, men det er fortsatt et godt poeng. Alle snakket om en tøff start, men fire poeng på tre kamper er en god start og det er takket være tre gode prestasjoner også. Det er veldig viktig fordi vi viser at vi er en gruppe som ønsker resultater i Premier League, og det er viktig å ha med seg utover i sesongen.

Reflekterer man over det, så kunne det raskt ha blitt tre poeng. Det var en veldig god prestasjon og vi åpnet dem mange nok ganger i første omgang til at det kunne vært mer enn ett mål. Jeg tror ikke mange vil si meg i mot når jeg sier at vi kunne ha ledet med to eller tre mål til pause.

Foto: BurnleyFC.com

Vi forventet en reaksjon i annen omgang, men jeg synes vi roet ned kampen og ble parkert litt de siste ti-femten minuttene. Vi hadde to eller tre kontringer i annen omgang som vi burde ha utnyttet bedre, men klarte ikke å finne øyeblikket til å punktere kampen.

Det får en til å tenke om det blir en vri på kampen og uheldigvis for oss, ble det slik. Jeg mener det var en streng straffe. Jeg er forkjemper for VAR, men Erik skulle klarere ballen og gutten deres hopper foran han. Det er smart, men Erik tar han og selv om jeg mener at det burde være slik at VAR ser over det, så var det kontakt i feltet og en vanskelig avgjørelse.

Foto: BurnleyFC.com

I dag måtte vi bite i det sure eplet, men det var mye bra å hente fra kampen. Noen ganger endrer resultatet kampfølelsen, men det burde det ikke i dette tilfellet fordi det var en veldig sterk prestasjon, sa Dyche.