Dyche: – En for fansen

Sean Dyche pressekonferanseSean Dyche var klar i sin tale: seieren er for fansen.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley fikk tidvis tøff motstand på Ewood Park, men kampen ble avgjort med ett mål takket være Scott Arfield herlige avslutning i det 62.minutt. Seieren var deres åttende seier på 14 forsøk og manageren var henrykt på vegne av fansen som sikret nok en minneverdig dag.

– Denne er langt over meg, den er for spillerne og staben, men den er mest for fansen, sa Dyche. Jeg mente det før kampen og jeg var ikke ute etter store overskrifter, det er en kamp for folket og en man ønsker å vinne – noe vi har gjort igjen. 

– Vi fikk en seier her og kanskje er det litt skjebnen som peker vår vei, men sett balansert på det så skal jeg ikke gråte over det fordi vi har hatt vår andel ting som har gått oss imot.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– All ære til Blackburn fordi de åpnet oss ved et par anledninger og spesielt den ene i annen omgang, men foruten det så håndterte vi dem godt og fikk et utsøkt mål. 

– Kontrollen og detaljene i teknikken var fantastisk, jeg var ikke alt for begeistret over feiringen, men jeg forstår hvorfor.

– Når du løper over over egen banehalvdel for å feire, så er dommeren i sin rett til å starte opp kampen, men jeg har full forståelse for å se en spiller som akkurat har scoret et utsøkt mål, kommenterte Dyche om Scott Arfields løp over hele banen til andre enden for å feire med bortefansen.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg har sagt det flere ganger; at vi trenger å finne forskjellige måter å vinne på. Vi spilte bedre med ballen enn dem, men kvaliteten i den defensive delen, hvor godt organiserte vi er og hva de ofret for saken, var veldig tydelig. 

Men jeg fatter ikke hvorfor ikke vi finn straffe. Jeg har sett på det og Joey Barton blir felt, det er en hendelse like etter der han blir spent bein på og motspilleren burde ha blitt utvist. Hadde det vært Joey Barton som felte noen, så tror jeg han ville blitt utvist, avsluttet Dyche.