Dyche: – Et stort gap

Sean Dyche pressekonferanseManager Dyche innrømmer at Burnley ikke var på sitt beste mot stjernegalleriet fra London og synliggjorde gapet mellom de to lagene.

Foto. BurnleyFC.com
Foto. BurnleyFC.com

Mål av Eden Hazard tidlig i omgangen, fulgt opp av Willians stjernetreff før pause og spikeren i kisten av innbytter Victor Moses sørget for at the Clarets reiste fra hovedstaden poengløse. Lancashire-laget hadde en veldig svak første omgang som var preget at mange feilpasninger gjorde det vanskelig å ta igjen Chelseas stjernegalleri.

– De hadde alt for mye til oss idag. Det var et stort gap mellom hvor de er som fotballklubb og oss, både på og utenfor banen og det var synlig idag, forklarte manageren. Legger man til vår svake første omgang med dårlige avgjørelser, som er uvant for oss, så har man ingen mulighet til å vinne slike kamper. 

– Vi ga bort ballen alt for ofte til et lag som er endret. De er et flott lag som fyller banen, sitter og absorberer litt mer og lar deg spille fremfor å løpe etter deg. Vi brukte ikke ballen godt nok og det var ingen ville eller ønske for å bruke ballen eller holde på den.

Foto. BurnleyFC.com
Foto. BurnleyFC.com

– Det var alt for mange dårlige pasninger og man kan ikke gjøre slikt mot et lag med denne kvaliteten. All ære til guttene for å fortsette å jobbe, men Chelsea var aldri noen trøbbel og vi må lære fra slike kamper fordi det er langt utenfor vårt marked. Vi må ta slike utfordringer imot og vi ville ha dem også, men det var et stort gap.

Aiden O’Neill fikk over en halvtime på banen og imponerte på Stamford Bridge med gode pasninger og villighet til å komme seg fremover. Midtbanespilleren kom også til et fint skuddforsøk. Islendingen Berg Gudmundsson viste også fine takter, samtidig som James Tarkowski fikk sin Premier League-debut når han erstattet en skadd Dean Marney.

Foto. BurnleyFC.com
Foto. BurnleyFC.com

– Jeg var veldig fornøyd med endringene og for Aiden å komme seg utpå en Premier League-bane i en alder av 18 er fantastisk. Han er en ung mann med en fantastisk fremtid og så lenge han fortsetter å jobbe hardt og holder føttene på jorda, noe jeg tror han kommer til å gjøre. 

– Alt i alt så prøvde vi å få noe ut av kampen, men det kom til å være vanskelig. Vi må ta til side det faktum at dette er en veldig god klubb med et dypt nivå av kvalitet, vi reiser til slike steder med tro og det mener jeg vi manglet idag. Spesielt i første omgang, avsluttet sjefen.