Dyche etter Boro-tapet

Sean Dyche innrømmer at hans Clarets-lag manglet det siste lille på topp for å kunne dra i land en seier over laget som i skrivende stund troner på toppen av tabellen.

Det var en jevn kamp mellom to lag som begge ville vinne og som ble avgjort av ett mål, signert Emilio Nsue i det 54.minutt.

– Det var øyeblikk i kampen som er viktige og de benyttet sine med kvalitet. Fra vårt ståsted var det et forferdelig mål imot og de hadde kun et par sjanser i feltet, sa Dyche. Vi holdt ballen godt, men vi hadde ikke nok i den avgjørende delen, det er det som var tungen på vektskålen fordi vi ga bort ballen for enkel ved for mange anledninger.

– Jeg mener vi håndterte dem godt i første omgang og endret det taktiske bildet for å holde på ballen og være tålmodige. Vi likte tanken med Andre på topp alene fordi han spilte slik i Brentford, men han fikk det ikke til denne gang. 

– Jeg var veldig fornøyd med Dean som kom inn og det er positivt for oss etter en så lang tid med skade, men det var et noen spørsmålstegn ved andre. Det var en kamp med tette marginer som de kom best ut av, spesielt på et sted der de kun har sluppet inn to mål. 

– Det er et vanskelig sted å besøke fordi de har gjort det til en festning, de er et godt lag for all del og vi holdt de små marginene i sjakk, men fikk ikke noe ut av det som er uheldig for oss. Vi trengte mer, men etter vår lille form så har vi vunnet ni av tolv så det er ingen spørsmålstegn om vi klarer å vinne kamper. 

– Vi har hatt et par ting som har gått imot oss og som er utenfor vår kontroll, vi har heller ikke utnyttet ting på topp, avsluttet Dyche.