Dyche: – fire minutters galskap

sean dyche pressekonferanseManager Dyche var ikke helt tilfreds etter at the Clarets slapp inn to mål på fire minutter, rett før pause og like etter sidebytte..

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets ble senket av Leicesters rekordsignering Islam Slimani som ble hentet for heftige £30m, spissen satte inn to mål på fire minutter og begge med hodet. Det hele ble toppet med et selvmål av uheldige Ben Mee som ikke fikk klarert et Mahrez-innlegg og sendte ballen i eget nett.

– Det var fire minutter med galskap fra vårt ståsted. To minutter før pause ga vi bort et unødvendig frispark som de utnyttet og fram til da var jeg fornøyd med spillerne. Vi ville roe ned tempoet ved å holde på ballen og derfor gikk vi for fem på midten, noe jeg føler fungerte bra og vi mistet grepet kun i et par minutter og ga bort et billig frispark. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– I annen omgang var det en svak pasning fra oss ga dem muligheten og gutten deres nikket ballen i mål. Ligge under med to mål her, mot regjerende seriemesterne, gjør det vanskelig. 

– Vi kom hit med en kampplan som vi følte kunne hjelpe oss og selv om vi ikke skapte så veldig mye så føler vi den fungerte bra. Vi klødde oss i hodet og vi måtte endre mye i annen omgang, men to minutter uti så lå vi under med to mål. De er gode spillere og hva skjer når de har en to måls ledelse – de begynner å spille bedre. 

– Mål endrer psykologien og de kontrollerte store deler av annen omgang, det er et annet nivå i Premier League og når lag setter halen i været, så er de vanskelige å bryte ned. Vi fortsatte og jeg føler for Ben Mee som var utmerket gjennom hele kampen. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det ble et selvmål i det han prøvde å gjøre det rette, men han og Michael Keanes prestasjoner var veldig gode. Slike dager en del av vår vekst, vi prøver å sikre resultater og utvikle laget til å bli vant med Premier League og det er vanskelig. 

– Vi må prøve å lære av vårt siste besøk her ved å vri og vende ting deretter og som jeg sa innledningsvis, foruten fire minutter med galskap, så fungerte det bra fram til det, avsluttet manager Dyche.