Dyche forbereder til Rotherham

sean dyche pressekonferanseClarets siste ervervelse, Lloyd Dyer vil ikke spille mot Rotherham denne helgen. Den tidligere Watford-vingen må tilpasse seg laget og trene seg litt opp etter overgangen på mandag. Sjefen oppdaterer også skadesituasjonen i laget. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Dyer har kun hatt tre treninger med the Clarets og manager insisterer på at spilleren er klar over utfordringen som trengs for å bryte inn på laget, spesielt nå som laget er i god form og står ubeseiret på ni kamper.

– Lloyd trenger å komme seg fysisk, de siste ukene har vært opp og ned for han så treningen hans har vært påvirket av det. I tillegg så trenger han å bli kjent med gruppen og hvordan vi fungerer, han har bare vært med oss i tre dager denne uken, så vi trenger å jobbe litt med han og ser hvordan ting blir neste uke.

– Når jeg fikk vite om hans situasjon med Watford, tok jeg en prat med staben min rundt det og drøftet hva slags rolle han kunne spille. Han er annerledes enn det vi har og etter at jeg snakket med han så var han lysten på utfordringen. Han forstår det og forventer på ingen måte at det blir å skli rett inn i laget, han vet at han må gjøre seg fortjent til det, men ønsket den utfordringen.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Michael (Duff) fikk seg en mindre smell, så vi må vente og se med han. Dean (Marney) har hatt en fryktelig lei periode med en ikke så alvorlig skade, men han har hatt et par gode dager med oss å treningsfeltet og med støtteapparatet, så han tar steg fremover. Det er vi glade for.

– Ashley (Barnes) kommer seg og nærmer seg trening med førstelaget, vi kommer til å ta det rolig med han, men han begynner å trene normalt igjen og det er fantastisk, avsluttet Dyche.