Dyche fornøyd og Boyd vil ha flere mål

Sean Dyche var godt fornøyd med sitt Clarets-lag som dro i land deres tredje strake hjemmeseier og fjerde totalt etter å midtukens kamp mot MK Dons. Sam Vokes og George Boyd sto for målene og sistnevnte håper på flere nettkjenninger i løpet av sin første Championship-sesong med Burnley.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Man vil at hjemmebanen skal være en festning og det var gode tegn til det igjen og for å være ærlig så burde kampen vært over i løpet av første omgang, poengterte Dyche.

– Alle på stadionen klødde seg i bakhodet hvordan resultatet kunne stå 1-1 og det ville ha vært mer enda mer komfortabelt hvis de fikk en spiller sendt av banen i første omgang. Som var tilfellet når Andre ble forhindret på vei mot mål og når vi kom frampå igjen så satset de stort – all ære til dem for det, men jeg er veldig glad for spillernes mentalitet og for at vi sikret nok en verdifull seier.

Jeg må si at begge målene var flotte avslutninger som fansen kunne nyte, men jeg mener også at vi viste to sider av hvordan vi er. Den opplagte er energien og viljen, men det var også mye bra fotball der vi skapte noen virkelig gode sjanser.

– Vi ser fram til å bygge på flyten der. I kampens avsluttende 20 minutter viste vi motstandsdyktighet, mentalitet, grunnjobben og var organiserte til å vinne kampen med det defensive.

Tom vil nok være skuffet over å måtte plukke ballen ut av nettet, men på en annen side så hadde han bare en god redning som er verdt å nevne. Vi begynner å få en vane med å holde han rolig og når det ikke skjer så avverger han, så det er en god blanding, avsluttet managern.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Kampens andre målscorer George Boyd var henrykt etter å ha sikret sitt første Championship-mål for the Clarets, som stadfestet deres fjerde strake seier. 29-åringen satte inn 2-1-målet etter en herlig volley på en fin Andre Gray-levering.

Den var fin og jeg ventet på den. Jeg har ikke scoret noe enda denne sesongen, men det var en herlig seier fors oss. Seieren var vår fjerde på rad og det gir oss et momentum i forhant av mandagens storkamp. Jeg traff kula vakkert og det var en herlig seier, samtidig som det var fint å åpne målkontoen.

– Det er to kamper på rad for Andre med målgivende og det var et herlig innlegg. Jeg traff kula og den gikk inn, men det gir oss viktig selvtillit. All ære til MK for de spilte god fotball, de satset stort og sendte mange menn fremover, men vi var motstandsdytkige og sto imot det de stilte opp med. Samtidig som de kontret bra de siste ti-femten minuttene.

Det er nok en stor kamp for oss på mandag og vi må vise hvor gode vi er på dette nivået, vi går inn i kampen fulle av selvtilligg med fire på rad og vil ha tre nye poeng. Vi ønsker å ha det gående og det selv om det er tidlig i sesongen, så er fire på rad i ligaen fantastisk. Mandagens kamp blir vitkig og vi håper å fortsette med den gode formen, jeg får stadig flere sjanser og er sikker på at det blir flere mål fra min side, avsluttet Boyd.