Dyche: – Hadde ikke å stille opp med

sean dyche pressekonferanseManageren innrømmer at laget hans ikke hadde så mye å stille opp på the Hawthornes og WBA-spøkelset fortsatte. 1969 var sist gang det ble seier på the Baggies’ gress. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg er ikke overtroisk, men jeg brakk beinet mitt her når jeg var 17 år og det kostet meg nesten karrieren. Heldigvis gjorde det ikke det og nå er jeg her som manager for Burnley i Premier Leauge, men har aldri vunnet her – det er en av de merkelige tingene. 

– Det kan ikke påvirke resultatet, men selv psykologien min – dypt inne – tenker «Dette stedet skylder meg en, men det skjedde ikke». Så raskt fløyta går, så kunne man nesten kjenne at dette var en av de kampene. For meg som manager og som kjenner eget lag, så tenkte jeg at dette ikke så ut som oss. Det var ikke nok energi, nok kjemping og vi ble utspilt på alle områder – mer eller mindre. De vant fortjent på alle områder.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi var milevis unna vårt nivå og det kan man ikke gjøre i Premier League. De hadde litt flaks i forkant av det første målet, men vi spilte foran dem hele tiden og påvirket dem aldri av betydning. Det er frustrerende for en manager og Tony Pulis la aldri skjul på hva laget hans kom til å gjøre og vi gjorde laget vårt oppmerksomme på det. De var veldig gode og vi hadde ikke noe å stille opp med. 

– Resultater kan være vanskelige å svelge i Premier League, men prestasjonen i første omgang spesielt var ikke i nærheten av det vi forventer fra laget vårt, hjemme eller borte. Mest borte fordi vi vet vi må endre trenden, vi var litt bedre i annen omgang, men første var vi langt unna, avsluttet Dyche.