Dyche håper på mer Derby-lykke

Sean Dyche pressekonferanseBurnley-sjefen ser fram til oppgjøret på Pride Park og håper at lykken slår til for fjerde gang på rad mot en utfordrer de har tatt poeng fra de siste seks årene. Manageren skryter av Rams-manager Nigel Clough og røpet at Tom Heaton igjen blir å se mellom stengene.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Sean Dyche håper å kunne starte på landslagpausen med stoltheten høyt hevet med en seier over the Rams og forlenge formen som går helt tilbake til begynnelsen av 2007. Lagene har mye til felles; begge har fått en god start på sesongen og begge ønsker å vinne, men sjefen understreker at de lilla- og lyseblå har det som trengs for å lage en ripe i lakken for Nigel Cloughs mannskap.

– Jeg vet det er et sted vi har hatt hellet med oss, samtidig som vi hadde et godt resultat mot dem forrige sesong, sa sjefen.  Det er ingen spesifikk grunn til hvorfor det er slik – det hender noen ganger og det betyr at vi er kapable (til å vinne). Nok en tøff kamp, men det er de alle og vi er klare til å møte et lag som Nigel mener er et av de bedre i løpet av hans tid der. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Jeg liker Nigel, ikke bare som fotballmanager, men som person. Kan kjenner spillet, har jobbet hardt for det han har oppnådd og jeg respekterer han mye for det. Han har fått tid i Derby og rettmessig i mine øyne siden han er en god manager og jeg tror at når Nigel tok over så måtte han ta over et stort lag med gode spillere. 

Han gjorde det over en periode og har bygget opp sitt eget lag og beskjeden som Derby sender er ut er at de har et lag som levert søknad til å ta det videre og utfordre.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det er mange andre lag som tenker det samme, det er en tøff liga og forrige sesong var et godt eksempel på det, men vi forbereder oss godt og håper på det utfallet vi ønsker. Vi gjør vårt på en bra måte og er sultne å utvikle laget, derfor er det et bra sted.

– Jeg gjorde det klart etter kampen (utvisningen til Heaton) at Tom har lagt et sterkt preg. Ikke at vi ikke verdsetter Alex, for det gjør vi og hans prestasjon på tirsdag var veldig bra, men Tom har gjort nok så langt og jeg mener det noen ganger trengs mer enn en kamp for å gjøre krav på startplass.

– Jeg er rimelig lojal til spillerne og Tom har hanskene for øyeblikket, poengterte sjefen.