Dyche: – Har tro på gruppen

The Clarets tar imot sterk motstand i Capital One cupens fjerde runde og sjefen understreker at det kommer til å bli et sterkt lag som løper ut på Turf Moor. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Manageren forteller at han kommer til å kan komme til å rokkere litt i laget, men at det laget som løper ut på gressmatten vil være sterke nok til å vinne over West Ham. David Jones står over kampen, mens Scott Arfield og Dean Marney er usikre grunnet mindre skader.

– Vi har for vane å ikke bekymre oss over spillere og hvile. Det er i vår tankegang at alle skal gi alt i alle kamper, det har vi stått for og det kommer vi til å stå ved. Vi jobber med gruppen vi har og vi vil at de skal gå hardt ut i hver kamp, så dersom det er spillere tilgjengelige, så kommer vi til å bruke dem. 

– Vi har et par mulige skader hos Scott og Dean som må adresseres nærmere kampen, men går det ikke så har vi tro på gruppen. I dag blir en annerledes utfordring, vi møter motstand fra Premier League og de kunne nok bytte ut hele laget og allikevel være et verdsatt lag. 

– Jeg har tro på gruppen og hvem enn vi sender utpå, så vil de levere og det er det vi ser etter. Det er en annerledes aften for oss, men vi er på Turf Moor og vi har hatt et par gode kvelder her så en cup-kamp på Turf Moor er bra for alle – ikke bare spillerne, men også byen og fansen. 

– Hele byen føler seg bra for øyeblikket. Klubben er en stor del av byen og laget leverer bra prestasjoner, oppgaven nå blir å jobbe hardt og prøve å fortsette med det, men realiteten er at man kan bare ta et steg av gangen. Vi har klarnet opp spillernes tankegagn fordi det skjer plutselig mye i Burnley – f.eks så er det mer oppmerksomhet fra media, men spillerne vet at de ikke kan påvirke.

– Spillerne er klare over opphausingen – det er et naturlig produkt av å gjøre det bra, men jeg vil ikke si at det er en stor forstyrrelse. Det er en del av jobben vi elsker å utføre og enn så lenge har det vært klar fokus på kampen, noe som vil fortsette, avsluttet sjefen.