Dyche hyller historiske Clarets!

Sean Dyche pressekonferanse på banenBurnley-sjefen hyllet laget etter en utrolig dag når de lilla- og lyseblå dro i land en viktig seier over Wigan Athletic som sikret Burnley direkte opprykk til de gjeveste!

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets startet kampen mot Wigan vel vitende at alt lå i deres hender, seier ville bety direkte opprykk. Mål av Ashley Barnes og leiesoldat Michael Kightly var nok til å oppfylle drømmen til et fullsatt Turf Moor.

– Det er en utrolig dag og en som helt klart vil bli skrevet i historiebøkene til klubben. Vi har hatt flere historiske begivenheter denne sesongen og har blitt beskrevet som historie-guttene tidligere i sesongen – jeg vil påstå at vi avsluttet det hele meget pent. 

– Det var et par utenomforstående utfordringer der mange satt spørsmål ved om vi kom til å takle avstanden, men vi holdt fokus med å vinne kamper og det er stor ære til spillerne mine og staben, samt fansen!

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Fansen har spilt en stor rolle, spesielt fra juletider og utover har de vært utrolige. Når jeg ankom sa jeg hvor viktig den positive følelsen rundt stedet var og det har de tatt til seg. Resultatene kom som følge av det og vi håper å fortsette med det neste år, der vi kan gjøre Turf til et vanskelig sted å besøke nok en gang.

– Noe av talentet denne sesongen og noe av målene har vært fullstendig utrolig! Det første var fra Ashley Barnes som var verdig enhver bane. Det er mange gode minner fra denne sesongen og dette er minneverdig for alle i og rundt klubben og for meg som fikk guide denne gruppen til det vi har oppnådd. 

– Jeg vil takke staben min som har gjort en kjempejobb her og det er eksepsjonelt for alle involverte vil jeg påstå!, sa sjefen.