Dyche inviterer til dans

Sean Dyche pressekonferanseManager Dyche ser fram til årets første kamp og ønsker Burnley-fansen velkommen til Turf Moor til forhåpentligvis et ny målfest, men vet at det ikke blir enkelt.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley tar imot Ipswich Town til dans på eget gress etter å ha seiret 4-0 to ganger på rad, utfordringen er derimot at Ipswich har vunnet de fem siste bortekampene.

Dyche er fullt klar over at det ikke kommer til å bli noen enkel sak kamp mot sin kommende utfordrer vel vitende at de seiret over Brighton & Hove Albion på deres gress i forrige kamp.

– Det er en stor utfordring fordi de er et godt lag og jeg liker Mike veldig, forklarte manager Dyche. Han er veldig ærlig, sier ting som det er og hans lag er alltid vanskelig å spille mot, men det samme kan man si om bortimot alle lag i the Championship.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi ser fram til det og vi liker å spille på eget gress, jeg er fornøyd med formen vår de siste kampene og seks poeng på tre kamper gir oss en god følelse. De er ikke et lag som setter seg bakpå, men så tror jeg ikke vi er det heller så det ligger an til en veldig god kamp i the Championship mellom to lag som begge er der oppe, forklarte Dyche.