Dyche: – Jobben gjort

Sean Dyche pressekonferanseSjefen var glad for at spillerne dro i land nok en viktig seier på eget gress, samtidig som gapet til toppen ble skrenket inn da Leicester spilte uavgjort mot Yeovil. 

Foto: @FordyFourEyes via Twitter
Foto: @FordyFourEyes via Twitter

Seieren betyr at the Clarets har vunnet åtte av deres ti siste kamper, noe som sjefen følgelig er meget fornøyd med. Sam Vokes sendte de lilla- og lyseblå i føringen tidlig i annen omgang på straffe, mens Junior Stanislas økte ledelsen kvarteret før fulltid. Åtte kamper igjen, tre opp til Leicester og ti ned til QPR – Burnley er solide, mener sjefen.

– Mange snakker om å få jobben gjort, men vi vant ti av våre første 13 kamper, så jeg mener lista ble satt der. Forrige lørdag gjorde vi jobben mot Charlton og det samme igår, jeg har spilt lenge nok til å vite at alle kamper mot slutten av sesongen er viktige. Slik ser jeg på det; enhver kamp er viktig og hver gang fløyta går, må vi være klare – vi har vist antydninger til det, vi var det igår og vi kommer til å være klare igjen på lørdag.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Mange har stilt spørsmål etter noen skader, men når alt kommer til alt så er det laget og lagets mentalitet det dreier seg som. De skjønner alle basisen som er lagt til grunn i troppen, energien som kreves og nådeløsheten rundt det vi forventer av dem – det hele smelter pent sammen, men det er fortsatt jobb som må gjøres. 

Doncaster spilte fritt i den forstand at de har levert noen gode resultater i det siste. Jeg visste at Paul (Dickov) kom til å forberede spillerne sine og de brukte ballen bra i førte omgang selv om vi aldri virket i trøbbel, men vi har gjort det bra på eget gress.

Foto: @FordyFourEyes via Twitter
Foto: @FordyFourEyes via Twitter

– Når annen omgang startet ble vi tildelt straffe og jeg var overrasket over at vi ikke fikk en i første omgang etter taklingen på Ashley, men heldigvis fikk vi en og vi leverte godt etter det og kunne ha scoret enda flere. 

Og om helgens toppkamp forteller sjefen følgende:

Alt ligger til rette for en god dag og vi et at vi kommer til å måtte jobbe hardt og gjøre basisen godt nok, av alle de fine tingene vi har gjort denne sesongen, så må vi gjenta dem – det er ikke verre enn det, avsluttet sjefen.