Dyche lover endringer

Sean Dyche pressekonferanseSean Dyche var langt fra fornøyd etter å ha sett sitt mannskap tape mot Huddersfield. Sjansene ble skapt, men det var den kollektive innsatsen som var skuffende for Burnley-sjefen og etter ikke å ha vunnet en eneste kamp i februar, lover sjefen endring. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Sjefen var ikke fornøyd etter at et Burnley atter en gang sløste med sjansene og ikke maktet å svare på James Vaughans mål tidlig i annen omgang. Tapet sørget for at de lilla- og lyseblå økte avstanden fra topp seks lagene etter en uakseptabel prestasjon og sjefen lover endring etter at laget ikke har vunnet noe denne måneden.

– Det var en veldig svak prestasjon, langt under det vi forventer fra denne gruppen spillere – uakseptabelt, understreket sjefen. Jeg snakket med spillerne og tok opp det med dem, vi vant fire av fem og var høyt oppe og nå er vi på en skuffende rekke. Prestasjonene har ikke vært dårlige – spesielt i de to siste kampene, men dette var bare en veldig svak prestasjon.

– Det skjer, men det var overdrevet og som jeg sa, uakseptabelt fra denne gruppen fordi de er en god gruppe. De vet det og de vet at at de må kjempe mer på lørdag. Det var en stor kamp for oss og kanskje det er noe vi må adressere med spillerne fordi i store kamper så trenger vi de å brette opp ermene.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– De gjorde det ikke denne gangen og det var en stor utfordring for oss, å gjenopplive den gode formen vi hadde og komme oss i en posisjon der vi kan fortsette å utfordre. Tilskuerne ble nervøse som gjorde spillerne nervøse, men det er en del av jobben – det er ikke bare gode nyheter i fotball. Det er nok av utfordringer og en må spille seg gjennom dem. Laget var ikke i form og det er uvanlig for oss, der var ikke mangel på innsats, men det var en feilført innsats.

Vi snakker om å jobbe hardt, men vi må snakke om å jobbe smart – noe jeg føler vi ikke gjorde. Vi traff stolpen og hadde noen gode forsøk, men vi det har vi hatt alt for mange av den siste tiden og det må endre seg – det er ikke verre enn det. Det er viktig at vi er et steg foran og leverer, vi kommer til endre det vi føler er nødvendig og gir det et nytt forsøk. Vi trenger å se på det som en helthet, adressere og endre der det trengs å endres – nå gjenstår det masse hardt arbeid foran oss, avsluttet sjefen.