Dyche og Taylor etter tapet


The Clarets startet oppgjøret mot Arsenal friskt, men det var annen omgang som fikk sjefen til å rose laget. Burnley kjempet som alltid hardt, men kunne gjøre lite når Martin Ødegaard satte inn ballen fra frispark etter havltimen spilt. Følgelig venter Burnley på sin første seier denne sesongen.

Jeg mener vi spilte veldig bra i annen omgang, men til syvende og sist så må vi snu prestasjonene til seire. Det var flott å se hvordan de reagerte og måten de spilte i annen omgang. Jeg føler spillerne har mer å gi. Det var en relativt beroliget førsteomgang og hadde en på-stedet-hvil følelse over seg. Arsenal har hatt en tøff start, noe vi også har hatt. Det var ikke noe klinisk hos noen og dessverre fant de en måte å ta ledelsen, men jeg mener det ikke var noe i kampen.

Foto: BurnleyFC.com

Det ble mer futt i annen omgang og spesielt etter at Cornet og Vydra ble sendt utpå.

Maxwell trenger tid, han tilpasser seg etter overgangen og trenger tid til å komme seg. Matej kom til sent (på grunn av EM, red.adm) og må jobbe opp kampformen, men han påvirket kampen. Jeg var glad på deres vegne og så har vi Jay som prøvde mot slutten av kampen. Vi var ikke milevis unna i annen omgang, men jeg føler vi manglet litt.

Cornet involverer seg i gruppen. Timingen var ikke rett mot Everton, men det var den i dag. Han gjorde det bra med ballen, men må lære seg arbeidet når vi ikke har ballen. Det er de små nyansene i Premier League og hvor raskt lagene er på overganger, men vi hentet han fordi han er en god spiller. Jeg er sikker på at han kommer til å tilpasse deg utfordringen av Premier League, sa Dyche.

Foto: BurnleyFC.com

Charlie Taylor føler at Cornet kan være den gnisten som setter fyr på sesongen.

Det var frustrerende for oss, men det var mye positivt. Vi var gode i annen omgang, men frustrerende siden vi ikke fikk noe ut av kampen, noe vi burde ha. Vi burde hatt minst ett poeng, men jeg tror det dreier seg om å levere over 90 minutter så vil resultatene komme.

Jeg mener vi skaper muligheter, men ikke bare spissene, alle sammen. Forsvarerne og midtbanespillerne kan få ballen i feltet, målene vil komme og forhåpentligvis kan vi avslutte en kamp uten baklengs. Vi skal prøve å få det til mot Leicester. De er et topplag og har vært der oppe de siste årene. Presterer vi med den energien og forpliktelsen vi har gjort, så kommer resultatene – det er jeg sikker på, sa Taylor.