Dyche ser fram til Watford-kampen

Burnley-sjef Dyche har flere nøkkelspillere ute mot kveldens oppgjør, men bruker ikke mye energi på det og ser fram til å endelig spille på eget gress igjen etter tre tøffe bortekamper.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Michael Duff soner karantene etter rødt kort mot Huddersflied, mens både Dean Marney og toppscorer Danny Ings er begge tvilsomme som gjør at en av de minste spillerstallene i the CHampionship plutselig har blitt enda mindre. Fra før av er Ross Wallace ute.

Danny er usikker fordi han pådro seg en smell o ankelen, mens Dean er på den tvilsomme siden av «kanskje», sa Dyche. Det blir avgjort kort tid før da det ikke er noen drastiske skader, men de er nok i en posisjon der de må passe på seg selv. Vi har visst fra sesongstarten at vi har en liten gruppe, men slik er det. Jeg liker gruppen vi jobber med og de har krav på seg, men man må også være forsiktig med hvor mye man analyserer det.

Jeg husjer at det var mye snakk om det under siste VM og at Premier League-spillerne spilte mye fotball, men Spania vant det hele og spillerne deres pilte 62 kamper den sesongen. Man må være forsiktig og ikke tenke alt for mye på det og jeg har tro på gruppen vi har og hvordan de jobber. Det hjelper noen gange rå ha flere spillere, men det kan også være til hinder dersom man har for mange – det gjelder å finne balansen.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Vi prøver hele tiden å se hva som må gjøres, hvordan manipulere laget og taktisk endre laget for å oppnå suksess. Se på hva vi har og ikke på hva vi ikke har. 

Det er interessant, dette med seiersrekker. Vi hadde en god form og ser en på de andre lagene der oppe, så har QPR to seire på de siste syv, Reading to på åtte og Forest en på de siste seks. Det er fortsatt hardt for klubbene med store spillergrupper og ressurser, alle har sine utfordinger. Det er fordi det er en veldig vanskelig liga og det er derfor vi er veldig begeistret over hvordan ting går og vi er sultne etter flere seire og bedre prestasjoner.

Vi har akkurat hatt tre vanskelige bortekamper som er tøft på ethvert nivå, uten tvil i the Championship. Vi ser fram til å være på Turf Moor igjen, fordi vi har kost oss der denne sesongen og det er jeg sikker på at fansen også har. Vi er i godt humør etter å ha tapt kun to kamper, så det er mange gode tegn her noe folk må huske på, men ett steg av gangen og det første er mot Watford ikveld, avsluttet sjefen.