Dyche: – Vi begynner å finne rytmen

Sean Dyche pressekonferanseSjefen føler at hans burgunder- og lyseblå tropp begynner å finne rytmen etter at de sikret sin sjette seier av åtte mulige som tok dem opp til en del andreplass på tabellen. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets hadde en noe tam første omgang som ble målløs, men hjemmelaget tok seg opp i annen omgang med to mål av Andre Gray – dermed er spissen oppe i fire mål siden overgangen fra Brentford tidligere i år. Managerne var henrykt over lagets utholdenhet og tålmodighet som bidro til å dra i land en sterk seier.

 Det var en seier vi måtte jobbe hardt for, jeg mener Neils (Bolton-manager) lag kom hit med mye energi, tro og mye god kvalitet, spesielt i begynnelsen av kampen, sa Dyche.

– De første 25 minutter hadde de mye besittelse, men vi vokste etterhvert i kampen og i omgangens avsluttende kvarter hadde vi to virkelig store sjanser. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Jeg føler at vi begynner å finne rytmen og i annen omgang var vi generelt verdige vinnere, det var noen veldig gode øyeblikk idag og selv den første halvtimen holdt vi det pent og ryddig.

-Vi forventer ikke at motstanderen som kommer hit kommer til å legge seg ned, vi respekterer dem, men respekten ligger også i selvrespekt basert på hvordan vi gjør ting, grunnarbeid og troen – alt dette mener jeg vi viste idag.

Våre to midtstoppere var utmerket og håndterte det meste som kom av trusler og vi spilte utmerket fotball og begynner å finne den sammensetningen med ballen. Det var synlig idag med de sjansene vi skapte og vi utnyttet to av dem. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Begge målene var av god kvalitet på deres vis og har er tørst etter målene sine. Det andre målet var et fantastisk løp fordi han holder ballen og det var en herlig pasning fra Scott (Arfield), Andre avslutter da slik gode spisser gjør – uten å tenke på noe annet enn det han skal gjøre; å score. 

Det ble nervøst i annen omgang når George Boyd pådro seg en skade og måtte av banen grunnet en ankelskade.

– George rullet ankelen, det var uheldig, men vi kommer til å se på det de kommende dagene og jeg er sikker på at vi får noen tilbakemelding fra støtteapparatet, avsluttet Dyche.