Dyche: – Vi er klare!

Sean Dyche pressekonferanseSean Dyche ber spillerne om å fortsette i samme spor som i de to forrige kampene der the Clarets spilte godt, men ikke klarte mer enn poengdeling på Turf Moor.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Nottingham Forest drømmer om spill blant eliten og har en form til å støtte opp ambisjonene som er ubeseiret på syv kamper, noe som vil gi Dyches’ unge mannskap nok en utfordring, men sjefen vet at spillerne er klare til kamp og vil avslutte sesongen så sterkt som mulig.

– Vi har endret på mye siden vi ankom og det tar tid å få ting til å fungere, men vi har vist gode tegn og jeg fokuserer virkelig på de syv neste kampene, sa Dyche. Jeg er nå interessert i prestasjonene og som dere vet så føler jeg vi burde hatt mer poeng på tabellen, men mye av det har vært utenfor vår rekkevidde. 

– Alt vi kan gjøre er å konsentrere oss om oss selv. Vi er ikke helt der og derfor har vi ingen planer om å hvile på laurbærbladene fordi vi har 50 poeng. Vi er klare til å gi det et nytt forsøk og vi ønsker å overføre energien fra Watford-kampen og forhåpentligvis generere det positive på Turf Moor. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi gjorde det bra mot Blackburn og traff igjen godt på langfredag og det foran alle de modige tilreisende som tok turen helt til Watford. Slikt er positivt og en veldig viktig følelse, selv som prestasjonene ikke er der til enhver tid, men vi trenger fansen med oss.

– Nå vil vi gi fansen det de ønsker og det er en toveis-sak, men klarer vi å skape den Blackburn-ånden og ta det inn i dagens kamp, er jeg sikker på at vi kan levere og ha fansen med oss. 

– Det har blitt enda viktigere mot sterke lag som Forest har blitt, sa Dyche.