Dyche: – Vi er klare

Sean Dyche pressekonferanseClarets-sjefen sender ut en soleklar beskjed til sine kommende motstandere i the Championship, Middlesbrough: Burnley er klare.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clares vet at dersom de vinner storkampen mot Middlesbrough, så vil de gjeninnta tabelltoppen uavhengige av restultatene rundt. Manager Dyche understreker at laget trives med presset i toppen og ser fram til å øke deres sterke rekke uten tap som i skrivende stund viser 19 kamper – og kan økes til 20. Bedre vil det ikke bli for Boro-laget som møter et Burnley i form foran et fullsatt Turf Moor.

– Det er klubber som uunngåelig nok er mer anspent i det de går inn i de avsluttende kampene, men jeg ser på det som et hyggelig press, forteller Dyche. Vi har vært her før og det hjelper, vi går ut for å vinne slik vi har gjort hele sesongen og vi er klare! Vi er alle tørste etter å komme oss tilbake til Premier League og det er sjeldent det er en enkel jobb, men vi har gjort oss fortjent til å utfordre – vi kommer til å ta en kamp av gangen, slik vi har gjort gjennom hele sesongen og den neste utfordringen er Middlesbrough. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Det var en hyggelig opplevelse for alle på lørdag og fansen var utrolige nok en gang som støttet laget og de vet utfordringen guttene møter og spiller mot, men de har en vesentlig rolle i det hele. De har vært herlige gjennom hele sesongen og vi har gitt dem all grunn til å være oppspilte, men vi har gjort det klart at den støyen og støtten de gir spillerne er en utrolig stor faktor. 

– Guttene er klare over hva som er på spill, men de aller fleste i laget og meg selv har opplevd det tidligere så vi vet hva som må til. Alle kamper i denne ligaen er vitige uavhengig om de spilles i begynnelsen eller i enden av sesongen, men guttene er klare og jeg er sikker på at vi kan levere nok en god prestajson, avsluttet manager Dyche.