Edgar: – Vi er ikke redde noen

David Edgar har nærmest vært fast inventar på laget den siste tiden og har bidratt sitt til lagets suksess i Carling cupen, samtidig som ønsket om videre suksess bor i alle på laget. 

Foto: Burnleyfc.com

The Clarets reiser til den walisiske hovedstaden imorgen med ambisjon å sikre avansement til cupens kvartfinaler for første gang siden deres eventyr 2008/09-sesongen. Canadieren forteller idag til klubbens hjemmeside at laget reiser fulle av selvtillit og på jakt etter deres tredje strake borteseier.

Vi er ikke redde noen i denne ligaen, hjemme eller borte og vi ønsker å holde dette gående, røper Edgar. Vi vet at vi kan dra ut på og hente hjem et resultat som er det viktigste – samtidig som det er vår første bortekamp i cupen som blir en god utfordring. Det har vært en lang reise, men vi har hatt tid til å forberede oss og vi er klare. 

Årets cup-eventyr besto av to målrike kamper mot Burton Albion og Barnet der the Clarets trengte ekstraomganger for å sikre seg videre avansement, til tross for fem innslupne på mot nevnte motstandere. Flere har kommentert Burnleys noe lekkende forsvar, men Edgar mener at han og hans defensive kolleger kommer til å gjøre alt de kan for å holdet håpet om et nytt cup-eventyr i live.

Jeg tror at defensivt sett slipper vi inn for mange mål. Det er noe vi trenger å gjøre noe med og det er klart at vi jobber med det hver dag og det er noe vi trenger å jobbe med som en enhet – det var et par feil på tirsdag mot Barnsley og på lørdag, men det viktigste er at vi kommer ut av det uten baklengs hver gang. Det gir oss en sjanse til å vinne og det er det viktigste, avsluttet forsvareren.