En stolt hat-trick-Austin

Charlie Austin lot ingen få ta matchballen fra han etter en strålende og velfortjent hat-trick etter å ha feid the Posh av banen på Turf Moor. 

Foto: BurnleyFC.com

Spissens første mål ble hjulpet av forsvarer Michael Botswich, men dommer Mike Dean hadde ingen problemer med å la Austin ta æren for målet som fulgte opp med 3-2 og 4-2 i annen omgang. Unge Austin dedikerte sin andre hat-trick til sin fem uker gamle datter, Avabella.

– Dommeren ga den til meg, sa Austin som har nettet syv mål på syv kamper. Han mente i annen omgang at det ene målet ikke var mitt, men ga meg til slutt ballen så det ble en hat-trick og det er jeg glad for. Jeg ser for meg at det første var på vei utenfor, men forsvareren hjalp til og ballen havnet i nettet.

– Jeg plasserte meg i så mange posisjoner som mulig og prøvde å få målene – statistikken lyver ikke. Det var en stor seier for oss og landslagpausen hjalp oss, vi har trent hardt og det var en viktig kamp hvor vi trengte tre poeng og jeg mener vi klarte oss bra. 

– Vi trengte det og vi trengte å gjøre det foran fansen og vise dem kvaliteten vi besitter etter Brighton-kampen der hadde alle hodene senket og lurte på hva som foregikk. I går dro alle fornøyde fra Turf Moor og det er noe vi trenger å gjøre hver uke, avsluttet spissen.