En stolt sjef

Sean Dyche pressekonferanseDet var en stolt manager som snakket med pressen etter poengdelingen mot AFC Bournemouth og med en to uker lang pause, så troner Burnley fortsatt på toppen av tabellen.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

De lilla- og lyseblå møtte en gammel kjenning i Eddie Howe og hans the Cherries som tok ledelsen midtveis i første omgang, men som i forrige runde kjempet the Clarets seg tilbake og Danny Ings 14. mål for sesongen åtte minutter før fulltid sørget for at det ble poengdeling på Turf Moor.

– Jeg er stolt over spillerne og sa det til dem etter kampen, sa Dyche. Jeg ba dem om å ikke være skuffet over at vi har tatt 26 poeng av 30 mulige, har spilt elleve kamper uten tap og er øverst på tabellen med noen poeng og 17 i målforskjell. Det er vanskelig å fortsette å vinne fotballkamper, spesielt i denne ligaen så jeg kommer ikke til å tenke noe mer på det. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det er en fantastisk statistisk og det har blitt lagt ned mye bra arbeid og det er mer i vente, men jeg liker det faktum at de er litt skuffet og at de var sultne etter den seieren. Jeg mener vi har utmerkede i første omgang og skapte mange sjanser, keeperen vår hadde en rolig omgang og vårt rammeverk, energi, pasningspillet, bevegelsen og kvaliteten som åpnet dem var fantastisk.

– Det roet seg ned i annen omgang og mye gikk ut på å bryte ned spillet og hale ut kampen. De fikk et tidlig mål ut av ingenting med en fin avslutning, men etter det var fokuset vårt utmerket og jeg følte ett poeng var vel verdt – og vi kunne ha vunnet det hele. Jeg vil si det kun var et spørsmål om tid og når vi fikk til gjennombruddet følte jeg vi kunne vinne det fordi vi var sterke fremover, avsluttet sjefen.