– En strålende aften!

Målscorerne Jack Cork og Robbie Brady var begge fornøyde etter gårsdagens avansement i cupen, på bekostning av erkerivalen Bla*kburn. Manager Dyche var følgelig også en glad mann, men ikke helt tilfreds med hendelsen der to hjemme supportere stormet banen og konfronterte Burnley-spillerne uten at vektere grep inn.

Foto: BurnleyFC.com

Jack Cork og Robbie Brady sto får kampens to mål etter å ha lagt opp til hverandre og begge var glade på fansen vegne, i tillegg til å sikre avansement i cupen.

Disse kampene kan være vriene, men vi var innstilt på å gjøre jobben og jeg mener vi gjorde det. Vi visste at det kom til å være fiendtlig og gjorde det som måtte gjøres. Det var en god prestasjon og vi drepte kampen i annen omgang, det tok kun noen minutter i første omgang før vi roet ned og begynte å spille, men jeg mener vi kontrollerte kampen og fortjente å vinne. Vi vet hvor mye det betyr for fansen og jeg er sikker på at de nøt kampen.

Foto: BurnleyFC.com

Jeg er glad for å ha satt inn mitt første for sesongen. Dette er i cupen og jeg håper å kunne putte inn flere i de kommende ukene, så jeg er glad for det. Det føles godt etter en god sesongoppkjøring og jeg ser fram til sesongen og det som ligger foran oss. Forhåpentligvis kan jeg spille min del i enda en flott sesong, sa Brady.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

For fansen vår var dette et fantastisk resultat. De var nok en gang herlig høylytte i løpet av 90 minutter og alle skjønte hva som måtte til; vi må vinne. Bortsett fra det er realiteten at vi vil fortsette å vokse i Premier League, men jeg skjønner at fansen ville at vi skulle vinne, noe vi gjorde og det gleder meg.

Jonathan Walters pådro seg en smell innledningsvis i kampen og det så lenge ut til at kan skulle byttes ut, men spissen valgte å fortsette. Men etter hvert som omgangen nærmet seg slutten, var et bytte uunngåelig.

Vi venter på undersøkelsen på Jon. Han klarte å spille videre og jeg var ikke sikker på om jeg skulle ta avgjørelsen på hans vegne, men han er en ærlig spiller og klarte å fortsette. Jeg er ikke sikker på om det var rett avgjørelse, men han måtte av til slutt. Vi må se an, men vi tror ikke det er noe alvorlig.

Foto: BurnleyFC.com

Det som trakk kampen ned var hendelsen der to bastarder fra tribunen stormet banen og konfronterte Burnley, og da Ashley Westwood like etter at Jack Cork sendte the Clarets i føringen.

Det var en tid der man lo av det når noen løp utpå banen, nå skjer det det mye rart i verden, så når noen kommer seg ut på gresset må de stoppes raskt. Det gjelder ikke bare her, men over hele verden. Vekterne gjør en fantastisk jobb, men de må ta dem raskt. Det virket som veldig lenge før de gjorde noe og spillerne våre måtte beskytte seg selv og det kan ikke riktig i fotball. Vi kommer til å fortsette med dette, fordi det ikke kan være slik. Å ikke gjøre noe ville være det samme som å si at dette er grei, avsluttet sjefen.