Fornøyd med poenget

Sean Dyche var en fornøyd mann etter at the Clarets kjempet til seg et viktig poeng på Loftus Road.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Jimmy Floyd Hasselbainks første kamp ved QPR-roret gikk slik det burde i Dyche-øyne og betrakter kampen som ett poeng sikret fremfor to tapt.

– Jeg var veldig fornøyd med spillerne, dette er tøffe kamper og selv om de kun har tapt en kamp på hjemmebane denne sesongen så har de også en ny manager, sa Dyche. Det gir en annen mentalitet til laget, men jeg føler vi taklet det bra fra begynnelsen når de satset fremover. 

– Derfra, etterhvert som kampen fortsatte var vi utmerkede og i de siste 20 minuttene, var det flott å se at vi presset dem til tross for å være bortelaget. Organisering, vilje og spillernes krav gjorde at ballen ikke havnet i nettet vårt.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi ønsker å bli værende her oppe så lenge vi kan fordi vi føler vi kan bli hardere over en legere periode, til sammenligning med andre i løpet av en sesong, og slike poeng er viktige. Det var en tøff dag. Vi vil selvfølgelig vinne og alle løper utpå med det i tankene, men man må også være realistisk noen ganger når det kommer til utfordreren. 

– Jeg tror nok at de fleste favoriserte QPR med tanke på laget deres, formen og en ny manager, så jeg var glad for at vi rettet opp i det og var sterke. Det var et stort krav på spillerne (etter Preston-kampen), men jeg holdt meg til laget. Det betyr ikke at det ikke vil endre seg, men jeg var fornøyd – spesielt etter annen omgang. 

– Jeg vil ha det kravet og er det noen forventninger at kommer jeg til å spille det samme laget, så guttene vet at det ikke er slik. Tro meg, de er klare over det, men det er en god sammensetning her for øyeblikket og mange gode tegn etter en sterk prestasjon. 

– Vi hadde en rolig periode der vi ikke vant så mye, men prestasjonene har for det meste vært sterke og vi flere er på vei tilbake. Det var spillere på benken som ville komme seg utpå, men det ville være urettferdig overfor de spillerne på banen siden de gjorde det så bra, avsluttet Dyche.