Forsterker med Steven Defour!

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Sean Dyche har hentet inn sin fjerde forsterkning denne sommeren og etter det flere medier melder er det for en rekordsum for Burnley FC. Midtbanespilleren skriver under en fire-års kontrakt og mye ligger an til at siste puslespillet på midtbanen er på plass. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Overgangssummen er som vanlig ikke offentliggjort fra klubbens hold, men medier spekulerer at overgangen er verdstatt til £7,35m etter Burnley og Anderlecht ble enige om den beligske landslagspilleren. 28-åringen ankommer Turf Moor med en sterk CV som viser 46 landskamper, arbeidsjernet har før Anderlecht spilt for Porto og Standard Leige, hvor han med sistnevnte vant ligaen to ganger og ble kåret til årets spiller i 2007.

– Jeg håper å kunne tilføye erfaring til laget slik at klubben han bli i Premier League. Jeg ser fram til hver kamp og atmosfæren i ligaen er fantastisk, alle rundt om i verden har sett Premier League og jeg er stolt av å kunne være en del av det. Det er en ny erfaring for meg, men en jeg ser fram til.

– Det har vært noen lange uker, men jeg er glad or å vrære her. Når jeg fikk vite at Burnley var interesserte, satt jeg meg ned og brukte litt tid til å bli kjent med klubben og kom over mye interessant stoff. Jeg ringte også en venn av meg som spiller for brentford og han fortalte meg at Burnley var det bestelaget i the Championship og at det ville være et veldig godt valg for meg, sa Defour.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Steven var et mål vi hadde som var tøft å få til, men vi klarte det det til slut. Han er en god spiller med dyp erfaring på internasjonalt nivå, samt Champions League. Steven er ny i Premier Leauge, men er sulten og har et stort ønske om å være suksessrik denne sesongen, la Dyche til.