Full tro på the Clarets

Sean Dyche pressekonferanseManageren har full tro på at the Clarets kommer til å være i Premier League også neste sesong. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley har åtte kamper igjen til å sikre seg tilstrekkelig poeng til å bli værende i Premier League og først ute er Tottenham som kommer på besøk på søndag. Etter å ha sett sitt lilla- og lyseblå dra i land en viktig seier over stjernegalleriet fra Manchester City i sist runde, er ikke sjefen i tvil.

– Jeg har aldri vært den som vil motbevise andre, det har hele tiden vært å bevise sine egne påstander og hvordan en selv oppfører seg, sa Dyche. Jeg har en klar måte å jobbe på og seire er ikke enkle fordi det er et kvalitets-hopp. Jeg mener at vi sakte, men sikkert har endret fokus på hva jobben går ut på og jeg mener vi leverer gode prestasjoner. 

– Jeg har full tro på at vi kommer til å bli værende i Premier League. 

– Vi har hatt en god periode med kamper der de fleste påsto at vi ikke ville hente poeng. Vel, vi har sikret oss fire og vil ha flere – jeg tenker at motstanderen vet at vi er villige til å gi alt for å vinne en kamp. De kjenner til energien og det fysiske ønsket i laget. De innser at det er kvalitet her, det er en god blanding, men vi vet også at vi trenger å vinne kamper.

– Vi slo Manchester City, men trenger mer av det. Tottenham og Arsenal kommer helt klart til å være vanskelig kamper, men vi er klare, poengterte Dyche.