Garlick: – Dyche vil få midler

Styreformann Mike Garlick forteller i et intervju at klubben kommer til å støtte manager Sean Dyche på overgangsmarkedet, men bekrefter også at flere av spillerne kommer til å bli hentet til Turf Moor vederlagsfritt som følge av innførselen av FIFAs Financial Fair Play-reglementet.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Tre spillere har allerede blitt hentet til Turf Moor i år, men keeper Tom Heaton er en ren Dyche-signering. Dane Richards og nylig Joseph Mills er overganger som ble arrangert av daværende manager Eddie Howe og nåværende manager Dyche har blitt fortalt at han har styrets støtte på overgangmarkedet og at det er penger tilgjengelig. Klubbens økonomiske situasjon er ikke svak, men Burnley entrer sitt siste år med fallskjerm-pengene fra Premier League og innføringen av FFP gjør at de lilla- og lyseblå må tenke rasjonelt.

Vi er på bølgelengde med FFP-reglementet som innføres neste sesong, mend et er mange klubber i seiren som ikke vil være det og de kommer til å fristille spillere så de tkommer til å være mange kvaltietsspillere tilgjengelige og vi trenger ikke å betale for dem. Hvis Sean ønsker å hente spillere og det er finanser involvert, så er de tilgjengelige, men vi kommer antageligvis ikke til å trenge dem.

– Det kommer til å være lønnsjusteringer innvolvert eller så må klubbene fristille spillerer for å komme på nivå med FFP, avsluttet Garlick.