Gode nyheter fra skadefronten

The Clarets’ medisinske støtteapparat har kommet med gode nyheter: Dean Marney og Kevin Long har begge fått grønt lys til å gjenoppta treningen.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Manager Dyche var derimot raskt ute og poengterte at det fortsatt er lang vei igjen før duoen – som begge slet med kneskader – blir klare til kamp. Midtbanemotoren Dean Marney har vært ute siden februar, mens forsvarer Kevin Long har måtte være litt mer tålmodig etter skaden han pådro seg mot Newcastle første nyttårsdag.

Dean og Kevin kommer seg veldig bra og begge har gått gode nyheter fra spesialisten, som med glede kunne friskmelde dem, sa Dyche og poengterte: Men jeg må understreke at de har fått grønt lyst til å trene, ikke løpe ut på Turf Moor. De får et tidsvindu der de sakte, men sikkert gjenopptar treningen. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det blir ingen kontakt med dem, men i løpet av ukene som kommer så skal de venne seg til full kamp. Det betyr full trening med førstelaget og neste stadiet som er spilletid, selv det må tas sakte, men sikkert.

– De er på et godt sted for øyeblikket og det er viktig at vi tar de stegene fornuftig, noe det støtteapparatet kommer til å gjøre. Guttene er i god form og de har trent masse med deres fysikk, nå gjenstår det finjusteringen, avsluttet manageren.