Grezza ny Burnley-kaptein

Burnleys levende legende, midtbanegeneral, visekaptein og spillende trener, Graham «Grezza» Aleksander er utpekt som den nye kapteinen etter Steven Caldwell. Slikt gleder Brian Laws’ hjerte.

Grezza vikarierte for Caldwell forrige sesong, da en skade holdt daværende kapteinen ute på sidelinjen deler av sesongen. Aleksander (38) er ikke ukjent med rollen som kaptein, da han også ledet sin tidligere klubb- og Burnley-rival Preston North End.

Graham er professionell som har vært instrumental i klubbens suksess de siste sesongne, så valget var enkelt, poengterer Laws. Han er en like stor leder på banen som utenfor, han gjør alt riktig på treningene – likedan utenfor og det er noe du ønsker at enhver spiller skal se opp til. Ser du på alderen hans og det at han fortsatt spiller og det på et godt nivå, vet du at han har gjort ting rikig. En kunne ikke ha bedt om en bedre leder, og forhåpentligvis vil han lede oss til bedre ting i år. Graham er ikke fremmed med tanken (å være kaptein, red.adm) og det er viktig at man tar det i betraktning – vi er henrykt over å kunne gi han kapteinsbindet og han er veldig stolt av det også, avsluttet Laws.