Hendrick ser fram til Keane-gjenforening

En av søndagens «super sunday»-kamper er oppgjøret mellom hardt-satsende Everton og overraskelsen Burnley. Det betyr en gjenforening med tidligere Turf Moor-favoritten, Michael Keane som gikk til Everton i sommer for rekordsummen £30m. Jeff Hendrick er en av dem som ser fram til å møte sin tidligere lagkamerat. 

Foto: BurnleyFC.com

Hendrick ser fram til oppgjøret og håper naturligvis at the Clarets drar det lengste strået og henter hjem tre poeng, men det er usikkert om Keane vil være klar for oppgjøret. Forsvareren sliter med en skade i foten og måtte stå over forrige kamp mot Bournemouth.

– Vi kom alle godt overens med Keano, han er en herlig fyr. Han var utmerket for oss og det var på tide for han selv å utfordre seg selv annerledes. Han er fortsatt ung og forbedres hele tiden, vi snakker høyt om han her og jeg er sikker på at han vil gjøre det bra i Everton. Det blir godt å spille mot han, han er en god spiller, men vi ønsker å vinne. Alle ønsker å gjøre det bra, om det er her eller en annen klubb. Det kommer til å være rart å spille mot han, men vi ser fram til det og håper på et resultat han ikke blir glad for.

– Vi har fått noen gode resultater og møtte vanskelige lag, men klarte allikevel å hente poeng. Vi er glade for hvor vi er og selvsagt ønsker vi å vinne alle kampene, men det klarer man ikke. Det er vanskelig i Premier League. Vi er i en god posisjon og det gir oss et godt fundament til å spille videre på, avsluttet Hendrick.