Henter England U21-keeper Trafford

Den engelske U21-keeperen James Trafford signerer en fireårs kontrakt med Burnley og forsterker keeper-plassen på Turf Moor. Sisteskansen hentes fra Manchester City.

Trafford tilbrakte de siste to sesongene i League One med lokale Accrington Stanley og Bolton der han vant ligaen og vant «årets unge spiller». 20-åringen spilte en viktig rolle i årets U21-turnering.

Jeg er veldig glad for å offisielt bli en Burnley-spiller og ventet på at Europa-mesterskapet skulle bli ferdig slik at overgangen kunne offentliggjøres. Jeg ønsker å forbedre meg og lære så mye som jeg kan her, og som lagspiller ser jeg fram til å kunne spille mellom stengene og oppnå så mye som mulig, forklarte Trafford.

Vi har signert en ekstremt talentfull ung mann, ikke bare et talent, men en flott karakter. James er en utrolig imponerende, selvsikker og moden ung mann. De fleste har sett hva han har oppnådd så langt i karrieren og sett hans talent. Vi ser fram til å utvikle det ytterligere og gjøre han enda bedre. Han har gjort så mye allerede og det som oppmuntrer oss er hvor lang han han nå, sa manageren.