Hines sulten på cup-eventyr

Nysignering Zavon Hines fikk sin debut med innhoppet mot Cardiff i helgen og imponerte manageren, som benyttet anledningen til å rose spillerens ferdigheter i pressekonferansen etter kampen. Hovedpersonen ønsker naturligvis å fortsette i den trenden og håper på spilletid mot Barnet i det kommende Carling cup-oppgjøret.

Foto: BurnleyFC.com

Unge Hines er tilgjengelig til å møte the Bees etter å ha skrevet under en to-års-kontrakt for the Clarets og etter å vist gode sider ved sitt spill nylig, håper angriperen at manager Howe er villig til å la han starte kampen. 22-åringen har hatt en frustrerende periode i London, men håper at oppholdet i hans nye klubb blir bedre.

Foto: BurnleyFC.com

 Mot slutten av West Ham-karrieren føltes det som om jeg ikke var ønsket, så når sjefen fortalte meg at han ønsker at jeg skulle komme var det en god følelse, forteller Hines.

– Enhver manager har sin egen filosofi og jeg tror ikke jeg passet i de siste managernes plan og følte at det på tide å flytte på seg – det er alltid en vanskelig avgjørelse å forlate hjemmet, men når man ikke føler seg velkommen lenger, er det beste å flytte.

– Det var en vanskelig avgjørelse, men jeg er glad nå og håper på det beste.

Angriperen vet også at det ikke blir lett med spilletid vel vitende at formgode Charlie Austin og Jay-Rod er førstevalgene, mens unge Alex MacDonald fortsatt venter tålmodig etter en solid oppkjøring i sommer.

De er alle gode spillere, så jeg må fokusere på mitt og gjøre mitt beste på treningene for å fange managerens oppmerksomhet. Det er mange unge spillere her, noe jeg mener er bra fordi spillerne er sultne, vil vinne og vil spille – jeg vil spille kamper og det var en av de store grunnene til at jeg kom hit også.

– Jeg kan spille som ving, men jeg foretrekker å spille på topp, men jeg gjør det som er best for laget og det teller mest. Jeg kan score i enhver kamp jeg spiller, men jeg trenger kun sjansen. Jeg fikk mitt første senior-mål for West Ham i Carling cupen og derfor er det en god cup for meg og jeg gleder meg, avsluttet angriperen.