Howe: – Fremtiden er lys

Manager Howe har satt seg som mål å avslutte sesongen så godt som overhodet mulig etter at Lancashire-laget klarte å vinne etter mange forsøk og overkjørte likeså greit Portsmouth 5-1. Sjefen håper at de lilla- og lyseblå ikke bare klarer å lage en ripe i lakken til City, samt avslutte uten baklengs. Men det som gelder sjefen aller mest er fremtidsutsiktene. 

Foto: BurnleyFC.com

–  Å avslutte så høyt på tabellen som mulig ville være mitt mål, sa sjefen. Kampene mellom nå og slutten av sesongen er veldig spennende og jeg tror ikke at det er dødt løp, de har alle (lagene) sin byrde å bære være seg fra toppen til bunnen på tabellen. Så fra vårt ståsted er det en bra ting og enhver kamp har noe i seg. Guttene viste gode aspekter av deres personlighet på lørdag; vi ønsket å vinne like mye som det Portsmouth ønsket og det var intet snev av slutten-av-sesongen-syndromet og vi ble bedre jo lenger kampen gikk. Alle de tegnene er veldig gode fordi det er alt å spille for i enhver kamp, guttene har sin stolthet og ønsker å vinne. 

– Vi har sagt gjennom hele sesongen at vi har gode spisser – de beste unge i denne ligaen. Jeg tror ikke at det er noen tvil om om det hvis man ser på alderen deres. Pato er den mest erfarne spissen og han er bare 24 år, men vi er veldig heldige med deres alder og fremtiden er lys – selv om vi skulle miste en av dem. Jeg tror vi så det beste av Danny Ings der han spilte sin foretrukne sentrale rolle og jeg mener han viste seg fra sitt beste og hadde en fantastisk annen omgang (mot Portsmouth). Vi hadde Charlie som kom inn i laget igjen og Junior fikk smake førstelagspill igjen – det var helt klart gode tegn for fremtiden og slik det ser ut nå, ser den lys ut, avsluttet manageren.