Howe: – Håper på to spillere innen vinduet stenger

Etter kampen mot Derby, som endte med en fortjent og etterlengtet seier til the Clarets snakket sjefen om forsterkninger – to uker med landslagsspill venter, noe som gir manageren litt pusterom, men et pusterom som kommer til å gå med til å forsterke laget. 

Med Michael Duff ute med skade i opp til en- og en halv måned og hvor både Danny Ings og Martin «Pato» Paterson er langtidsskadet, trenger manager Howe sårt flere spillere – som Howe selv nevnte; «Vi har en liten stall og hadde kun med oss 16 spillere mot Derby, så vi trenger et par spillere til».

Manageren planlegger å bruke de kommende dagene på overgangsmarkedet og håper å kunne forsterke med minst to spillere før overgangsvinduet stenger onsdag kveld.

Vi jobber hardt og vi håper å kunne hente inn to spillere, som jeg mener er et minimum av det vi trenger, fortalte sjefen. Om det blir lån er permanent gjenstår å se, men vi stallen er tynn. Vi har en liten stall og hadde kun med oss 16 spillere mot Derby, så vi trenger et par spillere til – vi håper å hente dem inn fortest mulig, men det er også noe vi har sagt hele sommeren, avsluttet manageren med et lite smil.