Howe hyller Grezza

Burnley-manager, Eddie Howe benyttet pressekonferansen etter gårsdagens kamp til å hylle Graham «Grezza» Alexander etter at kapteinen fikk sin 1000.kamp under lagets 2-1 seier over Swansea.

Alexander kom inn som sen innbytter (88′) for Chris Eagles og dermed sikret en minneverdig dag – ikke bare fordi the Clarets snudde fra 0-1 til 2-1, men historie ble skrevet. Eddie Howe ble en av managerne som var med på å la 39-åringen få den bragden – uten at det blir riktig å gi Howe en andel av æren, for det var Alexander som sikret sin 1000.kamp som den andre utespilleren i engelsk historie.

 

Foto: Burnleyfootballclub.com

Det ble en hyggelig dag til slutt, som ble avsluttet av Grezzas utrolige milepæl på 1000. kamper, forteller sjefen. Du kan kun finne den oppnåelsen hos et fåtall spillere og det er bare en fantastisk oppnåelse. Jeg var klar over den en stund, så det var et veldig spesielt øyeblikk å se han få stående applaus fra fansen og jeg er sikker på at han kommer til å huske det for alltid.

– Graham er en fantastisk fyr å ha ved klubben og i garderoben – jeg kjente ikke mye til han når jeg kom til klubben, men hørte av mange hvor profesjonell han er. Derimot er det kun fra å jobbe med han at jeg innså hvor dedikert han er til sitt yrke og jeg husker jeg gikk forbi massasjerommet på en fredag kveld og han skulle ikke starte før på lørdag – og der lå han på bordet halv ti om kvelden og forberedte seg på best mulig måte. Det er de små tingene som det, som utgjør forskjellen og får han til å skille seg ut fra resten og grunnen til at han fortsatt spiller, skryter Howe.