Howe om Patos skade: – Utlandet

Skadeforfulgte Martin «Pato» Paterson kan være på vei til utlandet, ikke i forbindelse med en overgang, men for behandling av skaden som han igjen rev opp under lørdagens kamp mot Watford.

Pato mistet mesteparten av forrige sesong grunnet skade og tilbrakt tiden i behandlingsrommet – samme skade ser ut til å ha blitt revet opp igjen under lørdagens åpningskamp.

Manageren og det medisinske støtteapparatet klør seg i hodet etter å ha tatt det gradvis med spissen i løpet av forrige sesong og som igjen ser ut til å måtte klare seg uten arbeidshesten den nærmeste fremtiden.

Manageren insisterer på at han og klubben er villige til å gjøre det som trengs for å sørge for at spilleren blir frisk og spilleklar.

Det er stort slag i ansiktet for Martin og oss, forteller sjefen. Vi ønsker å ha han friskmeldt og vi kommer til å gjøre det som trengs, selv om det betyr å måtte sende han til utlandet for behandling.

– Vi snakker for øyeblikket med flere aktører i Tyskland og leter etter det beste stedet for han å ha behandlingen, men det er litt for å si hvor vi kommer til å sende han.

– Det er folk utenlands, i Tyskland, som er høyt anbefalt og som er spesialister på denne type skade – det er sjeldent at denne type skade rives opp igjen og det er mulig vi må angripe det fra et annet ståsted.

Jeg har den dypeste medlidenhet for Martin, jeg vet hvordan det er – jeg har vært der og jeg vet hvor ensomt det kan være når man er ute over lenger tid. Han trenger å vise mental styrke og kjempe seg tilbake til formen, avsluttet manageren.