Howe roser Mee

Manager Howe roser leiesoldat Ben Mee etter forsvarerens siste kamper og er overbevist om at 21-åringen vokser seg i rollen som hjalp the Clarets å sikre sesongens første seier. Sjefen understreker også at Mee fortsatt er ung og har enda mye igjen å lære om spillet.

Foto: BurnleyFC.com

Mee har spilt i samtlige kamper siden overgangen fra Manchester City og har figurert i et relativt nytt Burnley-lag. The Clarets trengte fire kamper før de omsider kunne sikre seg sesongens første seier i ligaen, selv om Carling cupen har bydd på to thriller-kamper etter hverandre med tilleggsminutter. Manageren føler at unge Mee kommer til å bli større og sterkere etter Derby-kampen på lørdag.

Vi må huske på at Ben er en ung mann og har ikke spilt mange kamper, fortalte Burnley-sjefen. Han har vært på lån hos Leicester hvor han gjorde det bra, men han fikk ikke mer enn en håndfull kamper – han lærer hele tiden og jeg føler han blir bedre for hver dag som går. Å spille med forskjellige partnere er ikke enkelt, men han gjorde det veldig bra på lørdag. 

Michael Duff er ute de neste ukene grunnet en kneskade som gjorde at unge Mee fikk spille ved nok en ny partner – hans tredje siden overgangen – i det David Edgar grep sjansen og viste muskler i forsvaret. Manageren var mer enn henrykt over det nye lagets prestasjon, som også inneholdt målvakt Brian Jensen.

Brian gjorde det veldig bra i mål og David Edgar som midtstopper gjorde det også veldig bra ved siden av Ben, la manageren til. Backene våre sto for sin del, så forsvarsmessig var jeg fornøyd – jeg føler at det var det mest overbevisende laget så langt denne sesongen, men det er fortsatt rom for forbedring fordi vi slapp inn mål, avsluttet manageren.