Howe: – Vi har kommet sterke tilbake

 

Lancashire-laget har gjenfunnet formen og har vunnet deres to siste kamper og tre av de siste fire, men manager Howe innrømmer at det kommer til å bli vanskelig for the Clarets å bryte seg inn i Play Off-sonen, selv om det kun er seks poeng unna.

Foto: BurnleyFC.com

The Clarets hadde nesten en for innenfor Play Off-sonen tidligere denne sesongen etter en imponerende seiersrekke der de nærmest overkjørte det som var, men like etter årsskiftet gikk det motsatt vei og de lilla- og lyseblå så dem selv falle sakte, men sikkert nedover tabellen.

Deres siste formkurve har igjen pekt oppover, men det spørs om det ikke er for sent.. Kommende utfordrer er Coventry City som besitter per idag den tredje nedrykksplassen og har fire poeng opp til en litt mer sikker plass, noe som gjør dem til en enda vanskeligere utfordrer.

– Jeg tror at Play Off blir for vanskelig for oss å oppnå, innrømte sjefen. Ikke er vi avhengig av andre lags resultater der vi har fire kamper igjen å gjøre det på og det er ingen garanti heller. Fra vårt eget ståsted så gjelder dette prestasjoner, forbedringer og mest av alt forberedelser til neste sesong der det har vært mange positive aspekter de siste ukene og vi ønsker å opprettholde den positive holdningen og få alle til å føle seg bra i klubben i det sesongen nærmer seg slutten.

Foto: BurnleyFC.com

– Det ville vært enkelt i vår posisjon å kaste inn håndkleet, men vi har kommet sterke tilbake og det gleder meg mest. 

– Vi trenger å forbedre hjemmeformen vår til neste sesong, så de to neste hjemmekampene er veldig viktige for oss. Coventry kjemper for livet, det samme gjør Brighton så det kommer til å være to vanskelige kamper – jeg har sett Coventry spille denne sesongen ved flere anledninger og det har klart å snu en lei utvikling med flere gode resultater mot slutten av sesongen. 

– De vant nylig over Hull borte og det er som jeg har sagt tidligere; det er ingen enkle kamper i denne serien. Vi vet at vi må gjøre det riktig, men måten vi har spilt hjemme i det siste – mot West Ham og Brighton spesielt – var positive og jeg håper vi skal kunne klare å gjenskape dem. Det er den tiden av året der man ønsker å avslutte sesongen sterkt, avsluttet sjefen.