Ingen nye skader

Burnleys el Kapitan, Chris McCann reagerer positivt til behandlingen etter å ha blitt byttet ut grunnet ubehag i hamstringen, men slik ting ser ut nå kan kapteinen returnere allerede mot Watford. 

Foto: BurnleyFC.com

Det er ikke bare kapteinen som kan være aktuell til comeback; Junior Stanislas som har måttet stå over syv kamper kan også bidra mot the Hornets. Dean Marney er frisk og klar, men det avhenger litt av konas form etter fødselen og Josh McQuoid som måtte stå over forrige kamp grunnet klausul i lånekontrakten er også tilgjengelig, så har ledelsen en nesten fulltallig stall å velge mellom.

– Chris viser god fremgang, bekreftet Tindall. Han følte hamstringen og lyttet til faresignalene og ble byttet ut i tide. Han har vist god fremgang denne uken og er forhåpentligvis med oss på treningsfeltet idag, hvis han kommer seg gjennom (treningen) greit, så er han nok tilgjengelig til lørdagen. Vi har en liten stall så vi ønsker å ha så mange som mulig tilgjengelige og hvis Chris er tilbake, vil det være et løft for oss. 

Effektive Junior Stanislas har ikke spilt siden midten av januar takket være samme skade som det kapteinen sliter med, men får det ikke like enkelt om plassen. Keith Treacy er som alltid en kandidat, men det er Josh McQuoids form som kommer til å gi den tidligere West Ham-spilleren konkurranse om plassen.

– Junior er veldig nær, han har gjort det bra på treningsfeltet den siste uken og har vekslet mellom fitness-treneren og oss, så han er ikke langt unna.

Med flere landslagskamper i midtuken der blant annet Pato, Duff og McQuoid representerte Nord Irland under kampen mot Norge, så var også David Edgar i auksjon for Canada. Telefonen har ikke ringt og dermed ser det ut til at Burnley ikke har noen nye skader å tenkte på.

– Vi har ikke fått noen telefoner, så det ingen nyheter er gode nyheter. Foreløpig og heldigvis er det tilfellet, avsluttet Tindall.