Ings: – Fortsette der vi slapp

Danny Ings pressekonferanseU21-debutant Danny Ings føler at dersom han fortsetter å storspille for de lilla- og lyseblå, vil det bli flere muligheter for the Three Lions. Spissen sitter igjen med erfaringer som har gjort han enda mer bestemt med å bringe mer lykke på Turf Moor. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Spissen ble klubbens tredje spiller som har representert langslaget på U21-nivå under møtet med San Marino forrige uke, men toppscoreren forteller at ved å fortsette den gode formen for the Clarets så kan det åpne får ytterliger landslagspill i fremtiden.

– Jeg var selvfølgelig lei meg over å ikke få spille i andre kampen på grunn av en ankel skade, men det var en herlig opplevelse å få debuten og det var stort for meg og familien – mest for meg personlig, sa Danny Ings.

Det er enhver fotballspillers ambisjon å spille for ens land og det har gjort meg mer sulten etter å fortsette formen min her og forhåpentligvis blir tatt ut igjen i fremtiden.

– Sluttspillet er noe å strebe etter, men jeg skal opprettholde formen og bli bedre hver dag på treningene. Formen min for Burnley er det eneste som vil få meg dit, så jeg trenger å fortsette der jeg slapp før landslagpausen. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Å spille for U21 var uventet, men det var en drøm gått i oppfyllelse for enhver spiller som spilte i lavere divisjoner kun tre år siden; Dorchester Town. Etter å ha returnert til Lancashire, gjør troppene seg klare til helgens langtur til Ipswich.

– Guttene fikk seg en liten pust, men vi er samlet igjen og det er viktig holde koken. Det er en lang reise til Ipswich, men vi må opprettholde formen – noe jeg er sikker på vi kommer til å gjøre – vi er serieledere og der vil vi bli. Resten vil det samme og vi er sultne, avsluttet Ings. som