Iwelumo etter kampen- og debutmålet

Chris Iwelumo fikk sin drømmedebut på lørdag som ga laget sesongens første seier og ser for seg en spennende fremtid.

Sommerens signering sendte Burnley i ledelsen med hodet ved halvtid mot Nottingham Forest, et lag som også er oppryksfavorittene denne sesongen. 32-åringen er ansett som en utfordrer til årets toppscorer-pris for the Clarets, og etter målet var Chris ydmyk og takket Wade Elliott som la opp til vinnermålet.

Det er det Wadey gjør, han har gjort det i flere år og så fort han har ballen viste jeg hva som ventet, så du må bare forsikre deg at du er i riktig posisjon, sa Iwelumo. Jeg tror at med spillere som vi har og kvaliteten som ankommer boksen er noe av det sjefen solgte meg når jeg hadde en hyggelig samtale med han. Han vil ha gode leveringer og meg til å være på motsatt side av dem.

Etter å ha puttet inn 16 mål i Championship 2008, med Wolves er den tidligere Molineux-spilleren en av spillerne som håper at the Clarets rykker tilbake til øverste divisjon og er sikker på at de kan klare det.

Det er derfor jeg kom hit. Jeg tror alle erfarte det, de vant opprykk og vet hva som trengs, sier han. Jeg er med en herlig gjeng karer, selvsikre og gode fotballspillere, men det er en lang og hard sesong og våre føtter er godt plantet på bakken. Vi er en selvsikker gjeng, vi vet hva vi må gjøre, hvordan vi skal nå det og jeg tror alle er villige til å gjøre sdet. Vi ønsket å starte godt og jeg mener det var en flott oppvisning av alle; ingen baklengs (første gang på ti måneder, red.adm) og det var godt å få et mål, men viktigst av alt er at vi vant.

Det er et flott resultat og det er mange positive sider, selvfølgelig var det et par småfeil, men det er derfor vi har trening, vi kommer til å jobbe med det og kommer tilbake. Ipswich fikk et godt resultat og jeg tror at det er to selvsikre lag som kommer til å møtes neste uke, avslutter Iwelumo.