Jones er klar til kamp

David Jones pressekonferanseThe Clarets tar imot Tottenham og midtbanespiller David Jones føler at Lancashire-laget har det som trengs for å seire over Londonerne i påsken. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

De lilla- og lyseblå seiret over Manchester City i forrige runde på eget gress og håper å kunne gjenta bragden. 30-åringen forteller at laget har stor tro på seg selv og troppen ser fram til oppgjøret på et utsolgt Turf Moor.

– Et par uker siden fikk vi et veldig godt resultat mot Manchester City, men skuffet mot Southampton hvor vi følte vi kunne ha fått noe, uttrykte Jones. Det er nok en gang en stor kamp som venter og vi ser alle fram til den. Det har vært et positivt miljø rundt her, seier, tap eller uavgjort, men det er ingenting som kan erstatte følelsen av å vinne og troen som brer seg i laget etter det. 

– Du kan spille veldig bra og prestere godt, men det er poengene på tabellen vi ser etter på dette stadiet i sesongen. Fra utsiden er vi antageligvis ikke favoritter til å vinne kampen, men vi har troen. Med et resultat i vår forrige hjemmekamp mot Manchester City så har vi not håndfast vi kan ta med inn i denne kampen, vel vitende at vi har en sjanse mot hvem enn som kommer hit. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Dean Marneys skade har banet vei for Scott Arfield ved siden av Jones i hjertet av Burnleys midtbane, en spiller Jones etterhvert har stiftet et godt forhold til.

– Scott er en veldig god spiller og han forstår spillet, spesielt i sentral midtbane siden han har spilt i den rollen tidligere. Han har hatt en rolle som ving, men jeg liker virkelig å spille ved siden av han og vi spiller sammen godt.

– Vi har utviklet en god forståelse ganske raskt og jeg håper vi kan fortsette det gode samarbeidet til sesongslutt, avsluttet Jones.