The Juke ser fram til Everton-kampen

Lukas Jutkiewicz hyller støtten fra fansen i forkant av helgens storkamp mot Everton og forteller noen ord om sin tidligere arbeidsgiver fra den blå delen av Liverpool.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Juke føler at støtten fra fansen kommer til å gjøre de lilla- og lyseblå godt i det de fortsatt jakter på deres første seier i Premier League.

– Fansen har vært utrolige i sin støtte gjennom alle kampene, selv de som ikke har gått så bra, sa den tidligere Everton-spilleren. Manageren prøver å innstille oss positivt over hele linjen og fansen har tatt det til seg, det har ikke vært noen negative holdninger og alle støtter oss som kun kan høste goder. 

– Det er en flott klubb (Everton) med flotte fasiliteter og det er en god sjanse til å spille mot dem hvis jeg blir tatt ut. For oss er det en «en-kamp mentalitet», som er den eneste måten vi ser på det, vi ser kun mot den neste motstanderen  og det er slik sjefen også gjør det. En må innrømme at det er ikke er noen hensikt å se lenger enn dette, det er viktig å bygge på det gjennom uken og være klar for neste utfordring, den neste utfordringen er Everton, avsluttet Jutkiewicz.