Julian Jenner på prøvespill

Foto: Pesstatsdatabase.com

Nederlandske Vitesse Arnhems Julian Jenner er på prøvespill med the Clarets i håp om en kontrakt med Lancashire-klubben.

Nederlenderen står uten kontrakt med Vitesse til sommeren og ønsker ikke å skrive under en forlengelse med Eresdivisie-klubben etter å ha havnet på kanten med trener John van den Brom. 28-åringen er på et fem dagers langt prøvespill med de lilla- og lyseblå og uttalte følgende til Voetbal International;

– Troppen har tatt meg godt imot og jeg trener på et veldig høyt nivå, Burnley er for øyeblikket midt på tabellen og jeg ser fram til å kunne overliste motstanderen med mine tekniske ferdigheter. Det er fortsatt på et tidlig stadie, men jeg er helt klart interessert i et eventyr i utlandet.

Jenner er ving av natur, men han også brukes som angriper og har fortid fra NEC, AZ, Vitesse og Rot Weiss Ahlen.