Kapteinen ser fram til gjenforening med gamleklubben

Tom Heaton pressekonferanseTom Heaton ble hentet til Turf Moor fra Bristol City 1.juli 2013 etter at laget rykket ned og kontrakten til keeperen gitt ut med the Robins. Mye har skjedd siden og Burnley-kapteinen gjenforenes med sin tidligere arbeidsgiver. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Heaton imponerte på Ashton Gate i sin tid, men kunne gjøre lite når laget ble rykket ned til League One. Resultatet ble en overgang til Burnley som bød på opprykk og nedrykk fra Premier League, innkalling til landslaget og kapteinsbindet på Turf Moor.

– Jeg skrev under her (Burnley) etter Bristol City og dette blir min første gjenforening med dem, så det blir hyggelig. De prøver å ta klubben fremover og det er få spillere fra den tiden da jeg var der et par år siden. Jeg tror kun de yngre guttene; Wes Burnd, Bobby Reid og Joe Bryan er de eneste som er igjen. 

– Jeg skrev under for dem under merkelige forhold og daværende manager var i Watford. Når overtagelsen fant sted forsvant han, avtalen falt i grus og jeg endte i Bristol City. Byen skriker etter et topplag og når jeg var der så var det ideen, det var atmosfæren i klubben, men det gikk ikke slik og det ble et vanskelig år der vi rykket ned. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg hadde en god tid der og det var en veldig bra klubb. jeg var naturligvis frustrert siden vi ikke fikk det til på banen, men uten det ville jeg ikke vært her og jeg er fornøyd her. 

– Det er herlig med konkurranse om plassene fordi man ønsker kvalitet som kommer inn og utfordrer. Jeg er henrykt over at Andre har kommet inn og det er alle andre også, men det er vi med alle som kommer inn. Han hadde en utmerket sesong med Brentford forrige sesong og er veldig sterk og rask, jeg tror han kommer til å passe bra inn og score mange mål for oss. 

– Konkurransen holder alle på tåhev der alle presser sine grenser, det er det klubben trenger og forhåpentligvis vil alle gjøre det, sa kapteinen.