Kapteinens ord før kampen

Jason Shackell pressekonferanseKaptein Jason Shackell understreker at Burnley kommer til å være fokusert og vil avslutte sesongen med et positivt resultat. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Lørdagens kamp mot Reading er viktig for begge lag, kanskje mer for Reading enn Burnley. Reading bør helst vinne for å sikre seg Play-Off-plass, mens Sean Dyche vil ha 95 poeng.  Burnley er allerede sikret seg opprykk til Premier League og kapteinen er steinhard og sier feiringen må avvente til sesongen er avsluttet og the Clarets har hentet hjem 95 poeng.

– Siste kampen er like viktig som den første, så rart som det enn må høres ut, sa kapteinen. Vi ønsker å gå ut der og bikke 95-poengs linjen, hvis vi kan – det har vært et herlig år og vi ønsker å avslutte sterkt. Alle vet at sjefen ikke tillater oss å miste fokus, det har vært trylleformelen hans hele veien, at vi skal gjøre det hver dag – uansett hva som skjer. 

– Selv om vi alle var glade for opprykket, så ønsker vi å vinne enda en kamp for å avslutte så sterkt som mulig og gå inn i neste sesongoppkjøring i god stemning. Reading kommer også til å gå hardt ut fordi fordi de har mye å spille for, så det burde være en virkelig god kamp.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Det har vært en stor laginnsats. Spillerne og støtteapparatet har vært sammen om det og det har vært et utrolig år. Guttene går hardt ut hver dag og jobber sokkene av seg, de har vært utrolige dra første dag av sesongoppkjøringen og har virkelig tatt til seg det sjefen vil og det gleder å kunne være kaptein for dem. 

– Fra å være fjerde favoritt til å rykke ned og ende opp med direkte opprykk, med lag som QPR, Reading og Wigan under oss, gjør det hele til en utrolig prestasjon. Vi kommer til å nyte pausen som kommer fordi det er mye som må jobbes med til neste år og det kommer til å bli en utfordring, men personlig gleder jeg meg virkelig, sa Shackell.