Kightly hyller målscorer Ings

Michael Kightly pressekonferanseMichael Kightly hyller Danny Ings etter at spissen satte inn to mål mot Kightlys tidligere arbeidsgiver Stoke City som sørget for at the Clarets dro i land deres første borteseier denne sesongen. Vingen spår en lyd fremtid for Ings og blir heller ikke overrasket dersom han blir kalt opp til landslaget en gang. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Danny Ings bøttet inn mål forrige sesongen og i det sesongen ble blåst av sto spissen med imponerende 26 mål, noe som førte til utmerkelsen årets spiller og følgelig interesse fra større klubber som Newcastle og Liverpool.Denne sesongen har det forståelig nok ikke vært like overlegent og 22-åringen står i skrivende stund med tre mål for de lilla- og lyseblå og like mange for U21-laget.

Kightly som var nest sistemann på ballen til begge av Ings’ mål mot Stoke i helgen forteller at interessen kun kommer til å bli sterkere for den tidligere Bournemouth-spissen, noe som bil gjøre dem godt når januarvinduet åpner om litt over en måned.

– Hvis det er interesse for han, så betyr det at han spiller bra. Det er bra for oss, spiller han bra, så betyr det at vi får det beste ut av han og vi foretrekker at han gjør det bra og høster skryt for det. Han er en herlig gutt som jobber sokkene av seg og fortjener all oppmerksomheten han får. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Å ha en naturlig avslutter som Ings kan være forskjellen mellom å overleve og nedrykk og så har vi Sam Vokes som er på vei tilbake (fra skade), han scoret også en drøss med mål forrige sesong. Danny er herlig å jobbe med, han er en annen klasse og en av de beste spissene jeg har jobbet med til tross for sin unge alder, han kommer til å bli en toppspiller. Det skremmer en hva kan han gjøre i så ung alder og han har hodet med seg, han jobber veldig hardt og jeg mener han kommer til å spille for England en dag. 

Og om sin egen fremdrift?

– Det er tydelig at jeg forbedres og er stadig sterkere, jeg nyter spillet mitt og alle vet at jeg er på mitt beste når jeg smiler. Jeg spiller i den beste ligaen i verden, er 22 år og har herlige lagkamerater rundt meg. Jeg er fortsatt ung og det er langt unna for enhver spiller å nå landslaget, jeg tar selvtilliten til meg og prøver å gjøre så godt jeg kan, avsluttet Kightly.