Kvartett forlenger!

Forsvarene Matt Lowton, Kevin Long og vingen Johann Berg Gudmundsson har alle skrevet under nye avtaler som binder dem til klubben til juni 2023. Erik Pieters forlenger til 21/22-sesongen.

Dette kommer i tillegg til Jack Cork, Ashley Westwood, Ben Mee, Jay Rodriguez og Matej Vydra som alle har forlenget med klubben denne sesongen.

Foto: Burnleyfc.com

Det er er en viktig tid under overgangen fra en eier og styreformann til en ny eier og styreformann, så det er viktig å planlegge. Og noe jeg har sagt ofte er at det viktig med rekruttering fra innsiden, ikke bare fra utsiden.

Vi må forsikre oss at vi har gode folk, gode spillere og gode tjenere i klubben som blir og godtar kontraktene. De jobber hardt hele tiden og ønsker å være med på veien videre, og være en del av det vi gjør her. Det er mentaliteten vi trenger.

Mange av spillerne som har vært her over tid har vært en styrke og delaktige i det vi har oppnådd, og fortsetter å være det. Det viktigste for meg er å ha spillere som forlenger som er sultne og har ønsket å om å være en del av Burnley FC. Alle spillere som har forlenget i år har vist det og flere kan kanskje gjøre det utover sesongen, sa Dyche.

Foto: BurnleyFC.com