Lafferty forlenger!

Danny Lafferty blir den første i rekken av flere Burnley-spillere som velger å forplikte seg til Lancashire-klubben i noen år til. Iren skriver under en tre-års kontrakt med de lilla- og lyseblå. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Venstrebacken sto uten kontrakt i sommer og var en av fire som måtte adresseres etter at andre ikke fikk fornyet tillit. Michael Duff, Luke O’Neill og Junior Stanislas er de resterende som står uten arbeidsgiver til sommeren. Lafferty som ble hentet fra Derry City har rukket å bli 25 år gammel, fikk bare to kamper fra start forrige sesong.

– Det er veldig spennende for meg å ha skrevet under en ny kontrakt og jeg må innrømme at det er ganske smigrende. Jeg spilte ikke så mye som jeg håpet på denne sesongen og kanskje rundt 40 ganger siden jeg kom hit, så for manageren å snu det hele og tilby meg en tre-års kontrakt, for en spiller uten Premier League-erfaring, var et løft. 

– Det er mange som har spilt mer enn meg i år som har blitt sluppet og det er veldig hyggelig av manageren å ha tro på meg og jeg vet at jeg kan takke for det på banen de neste par årene. Jeg vil konkurrere og kjempe om plass i sesongoppkjøringen, sa Lafferty.